Szent II.János Pál Iskolaközpont logo

Szent II. János Pál Iskolaközpont

Meghívó

MEGHÍVÓ!

Szeretettel várunk az Imádkozó Szülők Imareggelére!

„Amikor kiáltottam, meghallgattál engem, bátorítottál, lelkembe erőt öntöttél.”

Zsoltárok 138,3

Helyszín: Iskolaközpont Kápolnája

Időpont: keddenként 8.15-9.00

Kezdés: szeptember 13-án, kedden

Mi ez az imareggel?

Egész tanév során keddenként tartjuk az Imádkozó Szülők Imareggelét. Reggel 8 órától gyülekezünk és énekelünk az iskola kápolnájában. A közös imát (dicsőítés, csendes bűnbánat, hálaadás, konkrét imakérések) 8.15-kor kezdjük és 9 órakor fejezzük be.

Csatlakozni bármely kedden lehet, akár egy-egy alkalomra is, és bármilyen rövid vagy hosszú ideig maradhatsz! Kicsi gyermekeitekkel is bátran jöjjetek!  “    “   “    “   “    “  “    “   “    “   “    “   “    “   “

Kik vagyunk?

Az Imádkozó Szülők az Iskolaközpont egy maroknyi szülői csoportja, akik szeretnék bátorítani „jánospálos” szülőtársaikat, hogy együtt imádkozzunk, közösen járjunk közbe Istennél a gyermekeinkért, férjeinkért/feleségeinkért, családjainkért, gyermekeink pedagógusaiért és oktatási intézményeinkért. Nagy áldásnak tartjuk másokkal együtt hordozni gyermekeinket az Úr előtt. A teher könnyebb, mert Isten megerősít, felüdít az Igék olvasása során. Az imádság beszélgetés Istennel: saját szavainkkal vagy Isten Igéjét használva, az Ő szavaival imádkozunk és énekelünk.

Ha teheted, nézz be egy kedden reggel a Kápolnába!

Szeretettel várunk!

Némethné Probáld Kata és Veress Rita