Szent II.János Pál Iskolaközpont logo

Szent II. János Pál Iskolaközpont

Adatkezelési tájékoztató

A Szent II. János Pál Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium (székhely: 1116 Budapest, Mezőkövesd u. 10. „Iskolaközpont”) jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli a janospal.hu honlapon keresztül történő regisztrációhoz kötött eseményekre (pl.: szülői fogadóóra, nyílt nap, felkészítő foglalkozások) belépést biztosító személyes adatokat.
A regisztrációhoz kötött személyes adatok: szülő/gondviselő neve, e-mail címe, tanuló neve, osztálya
A személyes adatokat az Iskolaközpont a honlapon keresztül történő regisztráció biztosítása céljából kezeli. A regisztrált adatokat nem adja át más külső személy részére. Az érintett adatait a regisztrációhoz kötött eljárás megszűnését követő 10 munkanapig kezeli.
Ön jogosult hozzáférni személyes adataihoz, továbbá jogosult a személyes adatai helyesbítését vagy törlését kérni, illetve élhet az adatkezelés korlátozásához és adathordozósághoz való jogával. A személyes adataival kapcsolatos jogát az Iskolaközpont adatvédelmi tisztviselője részére küldött e-mail útján vagy postai levélben gyakorolhatja.
A személyes adatai megsértésével kapcsolatban kapcsolatba léphet az Iskolaközpont adatvédelmi tisztviselőjével, panasszal élhet a nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) vagy bírósághoz fordulhat.
Adatvédelmi tisztviselő: Fesztóry Zsuzsanna iskolatitkár ().