Szent II.János Pál Iskolaközpont logo

Szent II. János Pál Iskolaközpont

Veni Sancte

Kedves Szülők!

 

Veni Sancte (év nyitó szentmisénket) szeptember 4-én (pénteken) 17:00 órától tartjuk az iskola dísztermében.

 

Aznapi menetrend a következő:

A gyermekek érkezése reggel a megszokott időben, a megszokott ’játszós’ ruhában. A gyerekekkel együtt kérjük szépen beadni a csoportokba az ünneplő ruhákat, mely kisfiúk estében alul fekete nadrág, felül fehér ing ; kislányok esetében alul fekete szoknya, felül fehér blúz (alul nem farmer, és felül nem mintás, pl. nem hello kittis). Ez természetesen csak a délután itt alvókra vonatkozik. Őket mi átöltöztetjük. Akiket délben haza visznek, azokat kérjük, hogy 16:30-ra hozzák vissza csemetéiket, és már ünneplőbe öltöztetve adják be a csoportokba.

A gyermekek közösen mennek fel a pedagógusokkal a díszterembe, és foglalják el a nekik szánt helyeket az első sorokban. A szülők, nagyszülők előtte már bátran foglalják el helyeiket néhány sorral hátrébb.

Köszönettel vennénk néhány szülő jelentkezését, akik vállalnának olvasást, és/vagy ministrálást. Ők kérjük, hogy minimum 15 perccel hamarabb érkezzenek.

Szeretettel várjuk továbbá jó hangú és/vagy hangszertudással rendelkező szülők segítségét a zene szolgálatban. Nekik 16:00-tól van próba a díszteremben.

Előre is köszönjük!