Szent II.János Pál Iskolaközpont logo

Szent II. János Pál Iskolaközpont

Szülők imaórája

MEGHÍVÓ 
Szülők Imaórájára!
Első alkalom: szeptember 23., szerda,8.00-9.00, Iskolakápolna

Szeretettel hívunk Titeket, „jánospálos” Szülőtársainkat, hogy szerda reggelenként együtt vigyük imádságban Isten elé a gyermekeinkkel és az iskolai élettel kapcsolatos kéréseinket. Reggel már 8 órától gyülekezünk és énekelünk az iskola kápolnájában. A közös imát (dicsőítés, csendes bűnbánat, hálaadás, konkrét imakérések) 8.15-kor kezdjük el és 9 órakor fejezzük be. Csatlakozni bármely szerdán lehet, és bármilyen rövid vagy hosszú ideig maradhatsz!

Gyesen lévő édesanyák kicsi gyermekeitekkel is bátran jöhettek!

Alább néhány gondolatot olvashattok e kezdeményezésről, amely egy nemzetközi imacsoport hálózat (Mums in Touch) részeként jött létre.

Szeretettel várunk,

Veress Rita és Némethné Probáld Kata

Az Imádkozó Szülők az Iskolaközpont egy maroknyi szülői csoportja, melynek célja bátorítani a szülőket, hogy együtt imádkozzanak, közösen járjanak közbe Istennél a gyermekeikért, férjükért, családjukért, gyermekeik pedagógusaiért és oktatási intézményeikért.Nagy áldásnak tartjuk másokkal együtt hordozni gyermekeinket az Úr előtt. A teher könnyebb. Isten megerősít és felüdít az Igék olvasása során is.Az imádság beszélgetés Istennel. Saját szavainkkal vagy Isten Igéjét használva az ő szavaival imádkozunk, és énekelünk is.

Többen együtt mondhatjuk már a zsoltárossal, akik a tavalyi évet együtt töltöttük szerda reggelenként:

„Amikor kiáltottam, meghallgattál engem, bátorítottál, lelkembe erőt öntöttél. „Zsoltárok 138:3