Szent II.János Pál Iskolaközpont logo

Szent II. János Pál Iskolaközpont

Kirándulás

Június 2-án, hétfőn egész napos kirándulásra megyünk. A program a következőképp alakul:

Indulás az oviból: 8:30 – ezért kérjük, hogy mindenki érkezzen meg legkésőbb 8 óráig, így van időnk reggelizni.

18-as villamossal utazunk a Széll Kálmán térig, onnan átsétálunk a Városmajor túloldalára, a fogaskerekűhöz. Ezzel egészen a másik végállomásig, a Széchenyi-hegyig megyünk.  Kb. 1,5 km-es séta után jutunk el a Normafához, ahol egy jó játszótér és nagy zöld terület vár minket. Lehet játszani, focizni, fogócskázni, labdázni. Ebédelni is itt fogunk. Viszünk plédeket, aki elfárad, lepihenhet. A Normafától gyermekvasúttal jutunk majd el Hűvösvölgybe, ahonnan visszavillamosozunk az oviba. Érkezés kb. fél 4-4 körül.

Fontos kérések:

  1. Étkezés: erre a napra lemondjuk az ovis ebédet, ezért kérjük, hogy csomagoljatok a gyerekeknek szendvicseket, gyümölcsöt, nasit. Gyümölcsnek legjobb az alma (a banán összenyomódik, a narancsnak kijön a leve), nasinak a müzliszelet vagy a keksz. Kérjük, hogy csokit, chipset ne csomagoljatok. Indulás előtt átnézzük a hátizsákokat, a nem oda való holmit az oviban hagyjuk. Külön innivalóra nincs szükség, a már behozott fél literes flakonokban viszünk vizet. (Aki még nem hozott, pótolja!)
  2. Öltözék: időjárásnak megfelelő – rövid ujjú póló, rövidnadrág, napsapka, kényelmes cipő + egy pulcsi a biztonság kedvéért.

 

Ugyanezen a napon 4 órakor van az elmaradt labdás torna pótlása – erre minden bizonnyal visszaérünk. Az érintett gyermekekért a torna végére gyertek.