Szent II.János Pál Iskolaközpont logo

Szent II. János Pál Iskolaközpont

Kék cinke csoport

Bemutatkozás

 

Csoportunkba 24 gyermek jár: 11 fiú és 13 lány. Reggelente nagy szeretettel fogadja őket Dóri néni vagy Kata néni. A csoport munkáját segíti Mariann néni dajkaként, valamint Orsi néni pedagógiai asszisztensként.
A 2023/2024-es nevelési évben teljesen osztott, vegyes csoportunk van, ahová nagycsoportosok, középső- és kiscsoportosok egyaránt tartoznak. Fő feladatunk, hogy közösséggé kovácsoljuk a más csoportokból és óvodából érkező gyermekeket. Másik célunk, hogy az iskolába készülőket kellőképpen felkészítsük a zökkenőmentes, sikeres iskolakezdésre.
A gyermekek rengeteg izgalmas élménnyel, tapasztalattal gazdagodhatnak nap mint nap. Sokat verselünk, mesélünk, énekelünk, zenélünk és kézműveskedünk együtt. Megtapasztalják az óvodai élet csodákkal teli mindennapjait.
Napjaink fénypontja a Csendes percek, amikor összeülünk a csoportszoba nagy szőnyegén, és együtt imádkozunk, énekelünk, beszélgetünk a számunkra fontos dolgokról, eseményekről, ismerkedünk a Bibliával és a teremtett világ érdekességeivel.